محتوای کپی چیست؟ و چه تاثیری بر سئو سایت دارد ؟

اول از همه ، بیایید ببینیم محتوای کپی دقیقاً برای Google چیست، گوگل درباره محتوای کپی می گوید: محتوایی که در قسمتی از سایت شما یا سایت دیگر قبلا مورد استفاده قرار گرفته باشد محتوای کپی محسوب می شود.

فرقی نمی کند که محتوای تولید شده در سایت شما از محتوای سایت دیگری کپی شده باشد یا از محتوای سایت خود شما باشد، در هر دو مورد شما محتوای تکراری و کپی دارید.

قبل از اینکه به روش های بررسی محتوای کپی بپردازیم ؛ بهتر است به این مسئله بنگریم که چرا نوشتن محتوای کپی بد است و ما باید نسبت به آن حساس باشیم؟ تا در روند سئو محتوا به مشکل نخوریم.

تأثیر محتوای کپی بر سئو سایت

تأثیر محتوای کپی بر سئو سایت

اگر به یاد داشته باشید تا چندین سال پیش بیشتر اوقات ، وقتی عبارتی را در Google جستجو می کردیم، نیمی از محتوای نمایش داده شده در نتایج ، محتوای تکراری بودکه این به خاطر ضعف الگوریتم های گوگل در شناسایی محتوای کپی شده بود.

اما پس از مدتی ، گوگل از الگوریتم پاندا رونمایی کرد تا به طور حرفه ای با محتوای کپی شده برخورد کند. طبق منابع معتبر، اصولاً الگوریتم Panda وب سایت شما را به دلیل داشتن محتوای تکراری جریمه نمی کند. اما این الگوریتم وظیفه دارد تا مانع از قرار گرفتن محتوای کپی شده شما در نتایج رتبه بندی شود.

بنابراین، در اولین مرحله تولید محتوای کپی از قدرت سئو سایت شما می کاهد و اجازه ورود سایت شما به رتبه های بالا را می گیرد.

کاهش تجربه کاربری و اعتماد مخاطب

اثر مخرب دیگر داشتن محتوای کپی در وب سایت شما سبب کاهش تجربه و اعتماد کاربر می شود چرا که بسیاری از مخاطبان تحت وب به دنبال پاسخ به سوالات خود هستند، و آنها فقط یک مقاله نمی‌خوانند.

به عنوان مثال ، هنگامی که می خواهیم موضوعی را در مورد SEO مطالعه کنیم، پس از جستجوی آن کلمه در گوگل ، صفحات چندین وب سایت را باز می کنیم تا مقالات مختلفی را بخوانیم و اطلاعات بیشتری کسب کنیم.

وقتی که می بینیم سایت های که به جای تولید محتوا مفید ، از اطلاعات سایت های دیگر استفاده می کنند، نام آن را به عنوان یک سایت کپی در ذهنمان هک می کنیم و دفعه دیگر به آن سایت نخواهیم رفت.

توجه: کل فرآیند تولید محتوا و بازاریابی محتوا که در سایت برای آن هزینه می کنیم، دیدن مطالب توسط کاربر و ترغیب مخاطب به خرید محصول یا خدمات است. که با یک محتوای تکراری و کپی شده همه چیز خراب می شود.

آموزش تشخیص مطالب کپی

آموزش تشخیص مطالب کپی

برای اینکه مطالب کپی را تشخیص دهیم می توانیم از ابزار های موجود در وب استفاده کنید ابزار هایی همچون داپلی چکر این امکان را می دهند تا به صورت رایگان تا 1000 کلمه در هر بار را جستجو کرده و اگر متن مشابهی با آن در سراسر نت وجود داشته باشد ، به شما اعلام نماید.

اگر چه این ابزار برای زبان فارسی ایجاد نشده است اما قابلیت تشخیص مطالب فارسی کپی شده را دارد ، اما اگر می خواهید دقیق تر بررسی نمایید باید هر پاراگراف را تک تک در قسمت جست و جوی گوگل سرچ نمایید تا اگر از سایت دیگری برداشته شده باشد بتوانید آن را شناسایی نمایید.

الگوریتم گوگل از هوش مصنوعی قوی در شناخت متن برخوردار است. البته این الگوریتم قرار است به مخاطبان کمک کند تا بهترین نتایج را روی هر کلمه کلیدی نشان دهند، اما ما همچنین می توانیم از آن برای تشخیص کپی بودن متن استفاده کنیم.

ابتدا کافی است بخشی از مقاله را که نویسنده به شما تحویل داده کپی کنید. به عنوان مثال ، من بخشی از همان مقاله ای را که می خوانید کپی می کنم.

همانطور که مشاهده می کنید ، Google یک سری نتایج را به من نشان می دهد ، اما هیچ یک از این نتایج متنی ندارد که دقیقاً شبیه متن کپی شده باشد. در این صورت مطمئن می شویم که این بخش از مقاله ما کپی نیست.

در ادامه ، چند پاراگراف دیگر از مقاله را به همین ترتیب در گوگل جستجو خواهم کرد تا مطمئن شوید که تمام قسمت های مقاله کاملاً جدید و به اصطلاح متن منحصر به فرد هستند.

معرفی ابزارهای تشخیص محتوا کپی

معرفی ابزارهای تشخیص محتوا کپی

ابزارهای زیادی برای تشخیص محتوای کپی در اینترنت به صورت آنلاین موجود می باشد که به صورت رایگان یا پولی خدمات ارائه می دهند ککه می توانید از آن ها استفاده نمایید.

  • پلاگ اسکن : سایت Plagscan یکی از وب سایت های تخصصی برای بررسی نسخه متن مقاله های ایجاد شده در وب است.
  • Edubirdie : این سایت یک از بهترین سایت های تشخیص محتوا کپی می باشد.
  • Articlechecker: دیگر از سایت های بررسی کپی بودن مقاله در وب انگلیسی سایت Articlechecker می باشد.
  • Plagiarismcheckerx: بعد از جستجوی در Google برای بررسی تشابه مقاله با این ابزار آشنا شدم و تجربه کار با آن را ندارم.
  • داپلی چکر : این ابزار برخلاف اکثر ابزارهای ارائه شده ، به شما امکان می دهد بدون نیاز به عضوین در سایت، محتوای خود را از نظر کپی بررسی کنید. البته ، در این ابزار رایگان ، شما فقط می توانید حداکثر 1500 کلمه را بررسی کنید.
  • siteliner: یکی از قدیمی ترین ابزار های تست محتوا و مقاله در وب انگلیسی این سایت می باشد.

از ابزارهای تشخیص محتوای کپی فارسی علاوه بر ابزارهای بالا دو مورد دیگر نیز برای بررسی کپی بودن محتوا فارسی در وب وجود دارند که عبارت اند از:

  • Hostiran
  • Upseo

چگونه می توان محتوایی نوشت که کپی نباشد؟

اما چگونه محتوایی تولید کنیم که کپی نباشد، اگر قصد دارید مقاله ای بنویسید که از نظر گوگل کپی محسوب نشود، تنها راه حلی که نیاز دارید بازنویسی یا پارافلاسیون متن است یعنی کافیست متن صفحات مختلف را خوانده وبرداشت خود از آن را به زبان خود بنویسید.

اما اگر می خواهید محتوایی ایجاد کنید که اعتماد و نظر کاربر را جلب کند ، قطعاً نمی توانید با بازنویسی هم نظر آن ها را جلب کنید. بنابراین بهترین راه حل ایجاد محتوا با ترجمه چندین منبع مختلف است.

اهمیت محتوا غیر کپی

برای موفقیت در رقابت بازاریابی دیجیتال ، سایت شما باید در نتایج موتور جستجوی گوگل رتبه بالایی داشته باشد که مهمترین راه دستیابی به این هدف ، تولید محتوای بی نظیر و با کیفیت است. به این منظور می توانید تعرفه تولید محتوای متنی ما را مشاهده کنید تا در اگر تجربه تولید محتوای سئو شده ندارید ، از خدمات ما استفاده نمایید.

اگر در حوزه وب فعالیت داشته باشید قطعا عبارت محتوا پادشاه است را شنیده اید، که این عبارت نشان از اهمیت بالای محتوا می باشد از این رو برای بالا بردن سطح کیفی سایت می توانید محتوای تولید شده برای سایت خود را با ابزار های محتلف بررسی کنید تا از کپی نبودن آن مطمئن شوید.

چگونه محتوای منحصر به فرد بنویسیم؟

محتوای منحصر به فرد

برای اینکه بتوانیم محتوای یونیک و منحصر به فرد بنویسیم باید دید کاملی به موضوع داشته باشیم و اگر دسترسی به افراد حرفه ای موضوع دارید از آن ها سوال نمایید تا متن یونیک و منحصب به فرد مفیدی تولید نمایید.

  • آنچه را که از متن برداشت کرده اید بنویسید
  • محتوای منحصر به فرد ایجاد کنید
  • نقل قول از سایرین

برداشت خود از متن

همواره افراد تازه کار و مبتدی در زمینه بزاریابی دیجیتال (دیجیتال مارکتینگ) و سئو می توانند با خواندن چندین سایت برای نوشتن برداشت های خود از مقاله ، شروع به نوشتن و تولید محتوا کنند. مبتدیان و تازه کاران در زمینه بازاریابی دیجیتال و سئو می توانند با خواندن چندین سایت برای نوشتن برداشت های خود از مقاله ، شروع به نوشتن و تولید محتوا کنند.

اما نکته ای که ما برای این روش تولید محتوا تأکید می کنیم این است که فقط به یک سایت مراجعه نکنید و مطالب سایت های مختلف را بخوانید ، سپس شروع به نوشتن کنید ، در غیر این صورت محتوای وب سایت شما از نظر گوگل کپی شناسایی می شود.

نقل قول یا باز گفت

اگر می خواهید محتوای تکراری کپی شده سایت دیگری را در سایت خود قرار دهید، می توانید با ذکر منبع و روش نقل قول، سایت خود را از تکرار و جریمه های پیش بینی شده گوگل درامان نگه دارید.

البته توجه داشته باشید که روش نقل قول از حساسیت بالایی نیز برخوردار است ، بهتر است قبل از اجرای این روش با مطالعه و تحقیق ، همه جوانب آن را ارزیابی کنید تا گوگل نتواند محتوای کپی موجود در سایت شما را تشخیص دهد.

ایجاد یا خلق محتوا

بهترین راه برای ایجاد محتوای منحصر به فرد ، ایجاد محتوای خودتان است. متخصصان سئو و تولید محتوا از این روش برای نوشتن محتوای وب سایت استفاده می کنند. ایجاد محتوا به این معنی است که شما بر اساس دانش خود محتوای منحصر به فردی ایجاد می کنید یا اگر اطلاعی در مورد موضوع مقاله ندارید می توانید با کسب اطلاعات در مورد موضوع مربوطه یک محتوای منحصر به فرد ایجاد کنید.و دیگر لازم نیست نگران کپی شناخته شدن محتوای خود توسط الگوریتم های گوگل باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *