مدیر محتوا کیست؟ چه وظایفی دارد ؟

آیا عاشق نوشتن یا ویرایش هستید؟ آیا به جزئیات توجه دارید؟ شاید تصمیم دارید شغلی را به عنوان مدیر محتوا در نظر بگیرید! یک مدیر محتوا بر محتوای ارائه شده در وب‌سایت‌ها و وبلاگ‌ها نظارت می‌کند و همچنین ممکن است مسئول ایجاد، ویرایش، ارسال، به‌روزرسانی و گاهی اوقات پاک‌سازی محتواهای قدیمی باشد. برخی از مدیران محتوا روی محتوا تمرکز می‌کنند در حالی که برخی دیگر فقط بر جنبه مدیریتی توجه دارند.

اگر به نوشتن و ویرایش علاقه دارید و می‌خواهید در بازاریابی و ارتباطات مشغول به کار شوید، مدیر محتوا می‌تواند یک انتخاب حرفه‌ای و هوشمندانه برای شما باشد. مدیران محتوا تمایل دارند در محیط‌های دیجیتالی پرسرعت کار کنند و طیف وسیعی از مسئولیت‌ها را از تولید تا توزیع مطالب بر عهده دارند. قبل از هر کاری باید بدانید که از این شغل چه انتظاراتی دارید و یاد بگیرید که چگونه یک مدیر محتوا شوید.

مدیر محتوا کیست

مدیر محتوا کیست؟

مدیران محتوا وظیفه دارند هویت برند و حضور آنلاین را از طریق ایجاد و انتشار محتوای چند رسانه‌ای آنلاین ایجاد کنند. این فرآیند شامل توسعه استراتژی‌های محتوا، مدیریت یک تیم محتوا، رشد یک جامعه آنلاین و ردیابی رشد آن جامعه می‌شود.

یک مدیر محتوا یا ناظر محتوا مسئول نظارت بر ایجاد اشکال مختلف محتوا برای افزایش اعتبار و جایگاه مشتری برای یک شرکت است. وظایف مدیران محتوا شامل رهبری تیمی از متخصصان محتوا، ایجاد استراتژی‌های محتوا برای برجسته کردن محصولات و خدمات و بررسی محتوای رقبا و روند بازار برای شناسایی ایده‌های محتوای جدید است.

مدیر محتوا چه کاری انجام می‌دهد؟

وظایف مدیر محتوا

مسئولیت اصلی یک مدیر محتوا این است که اطلاعات نمایش داده شده در وب سایت را تازه، آموزنده و جذاب نگه دارد. استراتژی محتوا ایجاد، نوشتن و مدیریت محتوا برای دستیابی به اهداف تجاری و موفقیت برای شرکت است. برای تولید و انتشار محتوای خوب نیاز به خلاقیت، مهارت‌های رهبری و توانایی نوشتن دارد.

شغل مدیر محتوا شامل تحقیق، منبع یابی، نوشتن و ویرایش محتوای جالب برای اعضا و خوانندگان است. آن‌ها اغلب با نرم افزار مدیریت محتوا (CMS) کار می‌کنند. این نرم افزار به مدیر این امکان را می‌دهد تا تنها با کلیک بر روی یک دکمه، تغییرات مورد نیاز را به طور مؤثر انجام دهد.

تک تک وظایفی که یک مدیر بازاریابی محتوا بر عهده دارد کاملاً به شرکتی که در آن کار می‌کند بستگی دارد. به طور خاص، کار در یک تیم کوچک‌تر به این معنی است که آن‌ها باید چندین مسئولیت مدیر بازاریابی محتوا را انجام دهند. نقش مشابه در یک شرکت بزرگ‌تر به این معنی است که آن‌ها زمان بیشتری برای تمرکز روی کارهای مشابه خواهند داشت در حالی که لزوماً این موضوع حجم کاری را کاهش نمی‌دهد.

مسئولیت‌های مدیران محتوا را می‌توان به‌صورت زیر خلاصه کرد:

  • انتشار محتوا در وبلاگ شرکت، کانال‌های رسانه‌های اجتماعی و همچنین سایر وب‌سایت‌هایی که برای پست‌های مهمان باز هستند
  • ایجاد و نگهداری یک تقویم سرمقاله و کمپین‌های محتوای منظم
  • اطمینان از به روز بودن داده‌ها و پیوندها و به روزرسانی منظم محتوا
  • مسئولیت تحقیقات
  • مدیریت پیام‌ها در وب‌سایت شرکت و همچنین نسخه‌های دیگری که ممکن است لازم باشد و اطمینان از سازگاری آن‌ها
  • توزیع مناسب وظایف مرتبط با محتوا در تیم محتوای اصلی و در بخش‌های مختلف
  • مدیریت فرآیند توزیع محتوا
  • راه‌اندازی و مدیریت برنامه‌ریزی دارایی و اولویت‌بندی توزیع آن‌ها در چندین پروژه
  • تماس با مشتریان برای مطالعات موردی و استفاده از نقطه نظرات آن‌ها
  • برقراری ارتباط مؤثر با مشتریان و همه شرکا
  • کسب اطمینان از این که همه اعضای تیم محتوا به موقع به اطلاعات مورد نیاز خود دسترسی دارند
  • گردآوری چندین بخش برای کار روی محتوا
  • ارائه آموزش‌های مناسب برای نویسندگان، ویراستاران و سایر همکاران جدید
مدیر محتوا

نقش مدیر محتوا کلیدی‌ترین موقعیت برای اطمینان از موفقیت تلاش‌های بازاریابی محتوای شما است و به این ترتیب، وظایف مدیر محتوا را به تفضیل ذکر می‌کنیم.

1. تحقیق و تجزیه و تحلیل رقبا

هدف اصلی مدیر محتوا اجرای موفقیت‌آمیز استراتژی بازاریابی محتوای کسب و کار با انتشار و ترویج محتوایی است که به اهداف تعیین شده در استراتژی نزدیک باشد. ایجاد یک استراتژی بازاریابی محتوا و برنامه‌ریزی مؤثر بدون تحقیق اولیه غیرممکن است. این تحقیق به مدیر محتوا و سازندگان کمک می‌کند تا مخاطبان هدف خود را بهتر درک کنند و تصمیم بگیرند که چه نوع محتوایی ایجاد کنند و چه موضوعاتی را پوشش دهند.

این تحقیق می‌تواند شامل موارد زیر باشد:

  • تجزیه و تحلیل محتوای رقبا، تاکتیک‌های پیام رسانی و توزیع
  • شناسایی مخاطبان هدف و جمعیت شناسی، علایق و رفتار آنلاین آن‌ها
  • بررسی مشتریان فعلی برای درک و تأیید تصمیمات استراتژیک و تاکتیکی
  • تسهیل مصاحبه با ذینفعان داخلی برای شناسایی اهداف تجاری و کارشناسان موضوع
  • تحقیق کلمات کلیدی
  • تحقیق برای تعریف موضوعات و موضوعات مناسب
  • جستجوی ابزارها و نرم‌افزارهای محتوا که می‌تواند به آن‌ها در ایجاد و ترویج محتوا کمک کند

2. تدارک برنامه‌های بازاریابی محتوا

بازاریابی محتوا

پس از یک مرحله تحقیقات اولیه، مدیر بازاریابی محتوا می‌تواند کار بر روی یک یا چند طرح بازاریابی محتوا را آغاز کند. بسته به اندازه شرکت و دامنه ارائه آن‌ها، برنامه‌های بازاریابی محتوای متعددی اغلب برای تعریف استراتژی و اجرای تاکتیکی برای برندها، واحدهای تجاری یا کانال‌ها مورد نیاز است. مثلاً:

  • یک بانک ممکن است یک برنامه بازاریابی محتوا برای پیشنهادات مصرف کننده خود و دیگری برای پیشنهادات تجاری خود داشته باشد
  • یک شرکت نرم‌افزاری ممکن است یک برنامه بازاریابی محتوای خارجی با هدف ایجاد کسب و کار جدید و یک برنامه بازاریابی محتوای جداگانه طراحی شده برای حفظ و فروش مشتریان فعلی داشته باشد.

هر طرح بازاریابی محتوا باید با استراتژی کلی بازاریابی محتوا (که معمولاً با کمک تیم بازاریابی گسترده‌تر ایجاد می‌شود) همخوانی داشته و باید اهداف دقیق هر ابتکار را مشخص کند و تعیین شود که مدیر محتوا چگونه به این اهداف دست خواهد یافت.

برنامه‌های بازاریابی محتوا باید شامل موارد زیر است:

  • اهداف مشخص و قابل سنجش با جدول زمانی برای دستیابی به آن‌ها
  • بودجه کلی با برآورد کارکنان، منابع خلاق و ارتقای حقوقی
  • انواع محتوایی که ایجاد می‌شود مثلاً پست‌های وبلاگ، کتاب‌های الکترونیکی، کاغذهای سفید، اینفوگرافیک ها و غیره
  • موضوعاتی که پوشش داده خواهد شد
  • کانال‌هایی که برای توزیع محتوا استفاده خواهند شد
  • طرحی برای تبلیغ پولی محتوا
  • یک برنامه اجرایی که تعداد دفعات انتشار، گردش کار تولید (ایجاد، بررسی و تأیید) و حفظ مداوم محتوا را مشخص می‌کند.

مدیر بازاریابی محتوای شما ممکن است برنامه‌های بازاریابی محتوای فردی را برای کمپین‌های خاص، یک برنامه کلی برای یک دوره زمانی مشخص (مانند سه ماهه یا سال آینده) یا ترکیبی از این دو را ایجاد کند.

مدیر محتوا

3. همکاری نزدیک با فروش و رهبری آن

یکی از مهم‌ترین جنبه‌های موقعیت مدیر محتوا، ارتباط با فروش، رهبری و مدیریت هر کارمندی است که با مشتری روبرو است. مدیر محتوا تنها زمانی موفق است که بتواند شکاف بین بخش بازاریابی و سایر بخش‌های سازمان را پر کند. این امر به ویژه در مورد داشتن رابطه کاری نزدیک با تیم فروش صادق است.

وظیفه مدیر محتوا این است که مطالبی را در مورد مشکلات، مسائل و رایج‌ترین سؤالات مشتریان بیاموزد تا شرکت بتواند محتوای ارزشمندی برای مشتریان بالقوه تولید کند. بدون این روابط، سایر وظایف ذکر شده در ادامه موفقیت کوتاه مدتی خواهند داشت.

4. برنامه‌ریزی برای تقویم تحریریه

زمانی که یک برنامه بازاریابی محتوا حذف شد مدیران بازاریابی محتوا می‌توانند ضرب‌الاجل ایجاد، انتشار و تبلیغ را در یک تقویم محتوا برنامه‌ریزی کنند تا کل تیم بازاریابی در یک نگاه ببینند چه محتوایی برای هفته‌ها و ماه‌های آینده برنامه‌ریزی شده است.

داشتن یک تقویم تحریریه به مدیر محتوای شما کمک می‌کند تا انتشار و تبلیغ محتوا را با تاریخ‌های کلیدی که برای تجارت و سایر کمپین‌های بازاریابی مهم هستند هماهنگ کند. همچنین مهم است که زمان را در برنامه ایجاد کنید تا تأخیر در تولید محتوا ایجاد شود و فرصت‌های بازاریابی لحظه آخری و در زمان واقعی فراهم گردد.

برای سازمان‌های تیم‌های کوچک‌تر، مدیر محتوا می‌تواند مسئول نوشتن، ویرایش و انتشار همه محتواها باشد. برای سازمان‌های تیم‌های بزرگ‌تر، مدیر محتوا به‌عنوان شخصیت اصلی مسئول سازمان‌دهی تمام محتوا و پایبندی دیگران به ضرب‌الاجل‌ها عمل می‌کند.

5. نوشتن و ویرایش مقالات وبلاگ

حتی اگر چندین نویسنده برای وب سایت خود داشته باشید مدیر محتوا اغلب به تنهایی بسیاری از محتوای وبلاگ را تولید می‌کند. پس ضروری است که قوی‌ترین مهارت‌های نوشتن و ویرایش را داشته باشید. بخش بزرگی از زمان مدیر محتوا صرف تحقیق، نوشتن و ویرایش مقالات وبلاگ با کیفیت بالا می‌شود که به مهم‌ترین سؤالاتی که مشتریان بالقوه شما می‌پرسند می‌پردازند.

6. سئو توسط مدیر محتوا

سئو مدیر محتوا

این که مطالب آنلاین سایت به خوبی خوانده شوند و بدون غلط املائی و گرامری باشند به تنهایی کافی نیست. مدیران بازاریابی محتوا باید با مهارت‌های بهینه سازی موتور جستجو آشنا باشند تا اطمینان دهند که جستجوگران وب می‌توانند محتوای آن‌ها را پیدا کنند و مطلب آن‌ها در صفحه اول گوگل نمایش داده می‌شود.

اگر یک تیم بازاریابی دیجیتال در اختیار دارید، باید متخصص SEO را از قبل استخدام کرده باشید. از طرف دیگر، ممکن است از مسئولان خارج از شرکت خود برای بهینه سازی سئو استفاده کنید. با این وجود مهم است که مدیر بازاریابی محتوای شما حداقل اصول سئو را بداند تا بتواند یک برنامه بازاریابی محتوای مؤثر را سازمان‌دهی کند.

7. ایجاد محتوای ممتاز

پس از ایجاد و تأیید برنامه محتوا توسط همه ذینفعان مرتبط، نوبت به مسئولیت اصلی مدیر محتوا می‌رسد که همان ایجاد محتوا است. علاوه بر نوشتن مقالات وبلاگ با هدف جذب بازدیدکنندگان جدید به وب سایت خود، محتوای برتر برای کمک به تبدیل این بازدیدکنندگان به طرفداران همیشگی نیاز است. این بخش از محتوای قابل دانلود می‌توانند به سادگی چک‌لیست، برگه نکات و اینفوگرافیک یا پیشنهادات طولانی‌تر و دقیق‌تر مانند کتاب‌های الکترونیکی و کاغذهای سفید باشد.

جذب یک بازدیدکننده جدید به وب‌سایت شما برای یافتن پاسخی برای یک سؤال خاص بسیار عالی است، اما اینکه آن‌ها در ازای یک پیشنهاد برتر اطلاعاتی را درباره خودشان به اشتراک بگذارند، به شما کمک می‌کند تا طرفداران بیشتری را وارد حوزه کاری خود کنید.

با این حال، همه مدیران محتوا هر بخش از محتوا را تولید و منتشر نمی‌کنند. بسیاری از مدیران بازاریابی محتوا، گردش کار تولید را دیکته می‌کنند و بر تیمی از افراد خلاق نظارت دارند. با این حال، بسیار مهم است که مدیر محتوای شما مهارت‌های نوشتن و ویرایش عالی داشته باشد زیرا مسئولیت نهایی آنچه در نهایت منتشر می‌شود بر عهده مدیر خواهد بود.

8. ویرایش و اطمینان از پایبندی به راهنمای سبک نگارش

وقتی یک مدیر بازاریابی محتوا تیمی از نویسندگان را برای مدیریت دارد یکپارچگی مهارت‌های ویرایش و تصحیح آن‌ها یکی از ضروری‌تر مسائل است. حفظ نفوذ برند در محتوای شما بسیار مهم است و زمانی که چندین نویسنده روی محتوای شما کار می‌کنند، این امر می‌تواند چالش برانگیز باشد.

به همین دلیل داشتن یک راهنمای سبک نگارش ضروری است. مدیر بازاریابی محتوای شما باید این راهنمای سبک را ایجاد کند که می‌تواند شامل اطلاعاتی در مورد ویژگی‌های برند، سبک‌های نوشتاری، اولویت‌های نگارشی و دستور زبان، بهترین شیوه‌های SEO و دستورالعمل‌هایی برای کمک به انتخاب تصاویر باشد.

8. تبلیغ محتوا

وقتی محتوای جدیدی را در وب منتشر می‌کنید ممکن است زمان زیادی طول بکشد تا ترافیک داده‌ها شروع شود. در واقع، چند ماه تا یک سال طول می‌کشد تا به صفحه اول کلمات کلیدی مورد نظر خود برسید. برای کمک به دیده شدن زودتر محتوا، باید محتوا را از طریق رسانه‌های مختلف نیز تبلیغ کنید.

تعیین مکان مخاطب به شما کمک می‌کند تصمیم بگیرید که محتوای خود را در کدام کانال‌های اجتماعی تبلیغ کنید. اگر یک انجمن فعال فیس بوک، دنبال کنندگان توییتر، فالوورهای اینستاگرام یا مخاطبین لینکدین دارید می‌توانید محتوای خود را در این کانال‌ها تبلیغ کنید.

استفاده از پیام‌های یکسان در همه پلتفرم‌ها هیچ گاه بهترین روش نیست، بنابراین مدیر محتوای شما می‌تواند پست‌ها را با زبان مخصوص پلتفرم تنظیم کند.

مدیران محتوا باید محتوای شما را از طریق ایمیل نیز تبلیغ کنند. هر زمان که مقاله جدیدی در وبلاگ یا محتوای ممتاز در دسترس دارید، برای افرادی که قبلاً در اعلان‌های شما مشترک شده‌اند ایمیل ارسال کنید. می‌توانید هر بار یک بخش را تبلیغ کنید یا یک جمع‌بندی ایمیل روزانه، هفتگی، ماهانه یا فصلی از مهم‌ترین محتوایی که از زمان آخرین اعلان ایجاد کرده‌اید، انجام دهید.

9. استفاده مجدد از محتوا

استفاده مجدد از محتوا

مقاله وبلاگی دارید که در جستجو و رسانه‌های اجتماعی واقعاً خوب عمل می‌کند؟ چرا این بخش از محتوا را به رسانه‌های دیگر تبدیل نمی‌کنید؟ یک مدیر محتوای موفق بخش‌های محتوای برتر را شناسایی می‌کند و آن‌ها را در قالب‌های دیگر بکار می‌گیرد.

یک مقاله وبلاگ می‌تواند موضوعی عالی برای یک ویدیو، پادکست یا اینفوگرافیک باشد. مجموعه‌ای از مقالات وبلاگ را می‌توان به یک کتاب الکترونیکی تبدیل کرد. حتی یک جمله یا پاراگراف در یک مقاله را می‌توان به صورت یک توییت نوشت.

مدیر محتوای شما باید همیشه به دنبال راه‌هایی برای دستیابی به مخاطبان جدید با توجه به اولویت‌های یادگیری متنوع آن‌ها باشد. برخی افراد خواندن مطالب طولانی را ترجیح می‌دهند. دیگران کوتاه. برخی می‌خواهند محتوا را در یوتیوب تماشا کنند. دیگران می‌خواهند در حین رانندگی یا انجام کارهای خانه به آن گوش دهند. دانستن اولویت‌های مخاطبان به شما کمک می‌کند تا افراد بیشتری را از راه‌هایی که آن‌ها دوست دارند جذب کنید.

10. تازه کردن محتوای موجود توسط مدیر محتوا

یکی از اشتباهاتی که کسب ‌وکارها معمولاً در بازاریابی محتوایی مرتکب می‌شوند این است که فقط بر تولید محتوای جدید تمرکز می‌کنند. جای هیچ شکی نیست که تعداد زیادی مقاله در سال تولید می‌شوند که حاوی اطلاعات قدیمی هستند.

به جای ایجاد یک مقاله کاملاً جدید در مورد موضوعی خاص، مدیر محتوای شما باید به طور منظم محتوای موجود را بررسی کرده و آن را با آخرین اطلاعات و بهترین شیوه‌های سئو به روز کند.

11. وسواس روی معیارها

می‌خواهید بدانید که تلاش‌های بازاریابی محتوای شما تا چه حد کارآمد است؟ مطمئناً شما این کار را می‌کنید و مدیر محتوای شما باید با ردیابی و سنجش عملکرد تمام محتوایی که ایجاد کرده‌اید روی نمای کلی و جزئیات وسواس داشته باشد. استفاده از ابزارهایی مانند Google Analytics، HubSpot، Google Search Console، Google My Business و SEMrush برای تجزیه و تحلیل و بینش مناسب ضروری است.

در ادامه بعضی از معیارهای مهم را بررسی می‌کنیم:

  • ترافیک
  • منابع ترافیک
  • جمعیت شناسی ترافیک
  • بازدیدکنندگان بازگشتی
  • انواع دستگاه
  • رشد کلمه کلیدی
  • رتبه‌بندی صفحه اول
  • ویژگی‌های SERP
  • بازدید از صفحه
  • زمان صرف شده روی صفحه
  • نرخ پرش
  • سهم اجتماعی
  • بک لینک‌ها
  • نرخ‌های ارسال فرم
  • رشد لیست مخاطبین
  • ایمیل‌های فرستاده شده
  • ایمیل‌های باز شده
  • کلیک‌های ایمیل
  • مشتریان
  • درآمد

مهارت‌های لازم برای مدیر محتوا

مدیر محتوا

در اینجا 3 مهارت بازاریابی محتوا را شرح می‌دهیم که هر مدیر محتوا باید به این توانایی‌ها تسلط کافی داشته باشد:

1. تفکر خلاق

اولین قدم هر استراتژی بازاریابی محتوا، ایده پردازی است. برای اینکه یک بازاریاب محتوای موفق باشید قبل از هر چیز باید یک متفکر خلاق و اصیل باشید. به‌عنوان یک صاحب کسب ‌وکار کوچک یا یک صاحب کسب ‌وکار بزرگ، قبل از هر کاری باید خود را ایده‌پرداز بدانید.

تفکر مبتکرانه شما منجر به ایده بزرگی می‌شود که کسب و کار شما را راه‌اندازی می‌کند و اکنون وظیفه مهم به اشتراک گذاری دانش خود با مشتریان به شما سپرده شده است.

دانش و مهارت‌های تفکر خلاق توانایی شما را در مقابله با استراتژی‌های تجاری و بازاریابی به روش‌های جدید نشان می‌دهد و شما را در تخصص خود صاحب اختیار می‌کند. با استفاده از مهارت‌های خود به عنوان ایده پرداز در حوزه بازاریابی محتوا، ایده‌ها و پیشنهادات شما می‌توانند به محتوای مفیدی برای مشتریان یا مخاطبان شما تبدیل شوند.

2. داستان پردازی

داستان سرایی برای بازاریابی محتوا ضروری است. اگر مخاطبان خود را بشناسید می‌دانید که چه نوع محتوایی می‌تواند داستان خوبی برای آن‌ها ایجاد کند. ایجاد محتوایی که برای مخاطبان شما جالب و مهم باشد در بازاریابی محتوا نقش اساسی دارد و توانایی در هم بافتن این اطلاعات در روایتی که در دسترس باشد و خواننده شما را از ابتدا تا انتها درگیر کند، یک مدیر محتوای عالی را از یک بازاریاب خوب متمایز می‌کند.

هدف از محتوای عالی، افزودن ارزش به مشتریان شما است.. با تمرکز بر ایجاد محتوایی که داستانی را بیان می‌کند که مورد علاقه مخاطبان شما باشد، نه تنها وفاداری مخاطبان خود را حفظ می‌کنید، بلکه به رشد تجارت خود نیز کمک می‌کنید. برای موفقیت به عنوان یک مدیر محتوا، باید داستان سرای خوبی باشید. اگر تا به حال یک داستان خنده دار را برای یک همکار تعریف کرده‌اید و باعث خنده آن‌ها شده‌اید، تا نیمه راه را رفته‌اید.

3. سازگاری

از آنجایی که چشم‌انداز رسانه‌ای همچنان دستخوش تغییرات است مدیران محتوا دارای هوش دیجیتالی همیشه برتری دارند. یک مدیر محتوای عالی می‌تواند از توانایی‌های خلاقانه حل مسئله خود برای انطباق با تغییرات صنعت جدید، یعنی تقاضا برای تعامل بیشتر استفاده کند. اگر مطالبی را نوشته‌اید که فکر می‌کنید محتوای جذابی است با اضافه کردن لینک‌ها یک اینفوگرافیک یا یک ویدیو آن را یک گام جلوتر ببرید.

گنجاندن عناصر تعاملی باعث می‌شود که محتوا برای جمعیتی وسیع‌تر با علایق مختلف قابل دسترسی باشد. همچنین فرصت‌های بیشتری برای سنجش موفقیت محتوا فراتر از کلیک‌ها و بازدیدها ایجاد می‌کند. اگر با موانع صنعت رسانه رو به رو شده‌اید، پس یک بازاریاب محتوای عالی هستید.

چگونه شغل مدیر محتوا را پیدا کنیم؟

قبل از اینکه به موضوع یافتن شغل مدیر محتوا بپردازیم، اجازه دهید ابتدا به آنچه برای تبدیل شدن به یک مدیر محتوای وب نیاز دارید تمرکز کنیم.

اولاً، هیچ راه مشخصی برای شروع این حرفه وجود ندارد. شما ممکن است با داشتن مدرک بازاریابی، روزنامه نگاری یا IT وارد این کار شوید. همچنین می‌توانید پس از کسب تجربه در برخی از زمینه‌های دیگر کسب و کار، در این موقعیت نیز پیشرفت کنید.

به طور معمول، افراد در نوشتن محتوا به تجربه قبلی نیاز دارند. یکی از بهترین راه‌ها برای نشان دادن مهارت‌های خود به کارفرمایان این است که مجموعه‌ای از کارهای منتشر شده خود را به آن‌ها ارائه دهید. چند راه برای به دست آوردن تجربه نویسندگی عبارت‌اند از:

  • از طریق محل کار فعلی خود با تولید خبرنامه‌هایی برای اینترانت شرکت و تولید مطالب بازاریابی
  • تولید وبلاگ نویسی در کانال‌های رسانه‌های اجتماعی
  • انجام کارهای داوطلبانه مانند ایجاد بروشورها، مقالات و برگه‌های اطلاعاتی برای یک موسسه خیریه، گروه‌های اجتماعی یا روزنامه محلی
  • گذراندن دوره آموزشی در دانشگاه یا کالج

گذراندن دوره برای کسب آگاهی از برخی مهارت‌های مورد نیاز برای ایجاد و انتشار محتوای وب همیشه ایده خوبی است. برخی از موضوعات مرتبط شامل انتشارات، ارتباطات، روزنامه نگاری، رسانه، روابط عمومی و بازاریابی می‌شود.

وقتی نوبت به یافتن مشاغل مربوط به مدیر محتوا می‌رسد استخدام کنندگان روی سایت‌های خاصی تمرکز دارند و این‌ها همان سایت‌هایی هستند که پروفایل شما باید در آن‌ها قابل مشاهده باشد. یکی از این سایت‌ها که جویندگان کار را با کارفرمایان مرتبط می‌کنند لینکدین است. این سایت رسانه اجتماعی تمام مطالب در مورد تجارت را ارائه داده و تعداد زیادی از متخصصان محتوا را جذب می‌کند.

جمع‌بندی

مدیر بازاریابی محتوا مسئول مدیریت عملیات بازاریابی محتوای یک شرکت و موفقیت کلی ابتکارات بازاریابی محتوا است. مدیران محتوا استراتژی بازاریابی محتوا را هدایت کرده، برنامه‌ریزی منظم را تسهیل می‌کنند، ایجاد محتوای روزانه را سازمان داده و نتایج هر ابتکار بازاریابی محتوا را گزارش می‌دهند.

از زمانی که شرکت‌ها از اهمیت اختصاص منابع به تولید و توزیع محتوا باخبر شده‌اند تعداد پست‌های مدیر محتوا همچنان در حال افزایش است. اگر می‌خواهید مدیر محتوا شوید ابتدا باید با مسئولیت‌های شغلی، شرکت‌هایی که مدیر محتوا استخدام می‌کنند، مهارت‌های مورد انتظار و سایر جزئیات کلیدی آشنا شوید. با وجود درآمدهای بالای بازاریابی محتوا، این صنعت در حال پیشرفت بوده آینده روشنی را برای آن پیش بینی می‌کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *